Sunday, August 29, 2010

Post pertama

Post pertama untuk blog ni. Mulanya aku sahaja2 je nak buat blog ni. Tak ade tujuaan pun. Tak sangka boleh jadi hampir sama macam Facebook. Cuma belum lengkap isi2 nya. Rangka semua dah siap :P

Blog ni dilahirkan pada 29/8/2010 . Waktu2 bulan puasa la idea2 kreative ni nak datang. Blog ni mungkin aku akan isi kan dengan post2 ilmiah berunsurkan high way, atau jalan raya dan apa sahaja yang berjalan atau bergolek dijalan raya.

Perancangan entri2 akan datang :

Ilmu keselamatan jalan raya, sejarah jalan raya, apa yang best dengan highway, kereta, motosikal, basikal, penjalan kaki, kemalangan, ape2 la berkaitan dengan "HighWays".

Sekian... Kalau sudi follow lah blog nih and klik2 la iklan yang ade :P

2 comments:

aque said...

hehehhe chaiyok beb! :)

Syukie said...

Tq fara atas sokongan anda :D