Monday, March 14, 2011

Tukar Ekzos

Disebabkan Bunyi ekzos stendert yang senyap sepi, gatal2 la tangan ni nak pergi melaburkan duit buat ekzos yang bising sikit.


Kos nak buat ekzos dalam RM240 je. Just tukar tabung. Tu pun bunyi dah ok bagi aku. Buat apa nak tukar fully piping kalau ekzos memang dah terbaik.
Vrooom,vrrooooommm.. Kepisshh~


Tukar ekzos dekat kedai pakar ekzos,kedai dia warna kuning…Betul2 dekat kedai makan bawah jambatan berhampiran Hospital Pantai.

3 comments:

shahril said...

perghhhh....
syabass...
ini yg bikin wa manyak geram nieh..

aizad said...

kalau full load xkne ke muffler tu?

Syukie said...

tak penah kena :)